Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 00:04 - Секретът на шокиращите предсказания за 2018 година на Нострадамус и Ванга и на най – големите ясновидци за света
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 12761 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 08.11.2017 03:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Руските езотерици – психотроници публикуваха поредните "точные предсказания" на най – известните съвременни ясновидци за 2018 г, които обобщават с предупреждението " по – добре е да не ги знаете!"
 
В блога ни с нашите просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие вълшебно слово, ние сме ви разкрили, че всички пророчества на големите пророци, както и на най – голямата пророчица от 20 век – Света Ванга, са задължително в засекретена форма и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език. 
Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история,

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници! 
Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез 

Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 от
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.      
  
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае болест, земетресение, смърт или примерно потоп на Земята и конкретно примерно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!, дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни и Техните Светии, кодирани в апокалиптичната терминология, и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи! 
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най – прекрасни!
 
СМЪРТ=Иса и Матара 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара   

ПОТОП ще залее света=Богиня Диана и Бог ще залеят (завладеят) света 

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ под=под Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара
Америка ще попадне в абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно 
Бяло Братство  

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло на Богиня Диана и Изуш


БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло от БЕЗИСТЕНА – 

България ще бъде залята (завладяна) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Демиурзи  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.
Българският феноменен жречески род Дуло е роден, отгледан и селектиран перманентно през епохите на първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в Божия първопрестолен град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, където ще се състои и дългоочакваното отваряне на енергийните прегради на Време – пространствения континиум и Явяването на Боговете ни!

Върху фона на основната идея и тема на пророчествата, зададени в правия текст на предсказанията от клипа, който ви предлагаме, сега ще извършим дешифриране на основните важни моменти на прорицателското повествование на някои от ясновидците и на Света Ванга.

– още инфо за технологията на шифровъчните и дешифровъчните процеси на пророчествата потърсете за справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и пророчества", "безистена и Ванга"
 
Предлагаме ви видеоклипа 

image


ПРЕДСКАЗАНИЯ НА 2018 ГОД. ЛУЧШЕ ЭТОГО НЕ ЗНАТЬ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=iXkL5ervM04&feature=share 

не заради точността и верността на предсказанията в него в правия им кодиран формат, а заради просветителската стойност на скрития текст!


Ще направим представителна извадка от изразите на основните възлови прорицания на ясновидците от клипа:

Идват тежки времена, у хората има страх от идващия ден, привижда се ужасно бъдеще в обозрим период, очакват ни страхотни земетресения в САЩ и мощни цунами, ще има удари от небето, в Англия ще има унищожение на Лондон, ще има глобална политическа криза и войни за света.

Огромен термоядрен смъртоносен черно – енергитичен психотронен товар, под който светът обезателно ще трябва да рухне, а преди него човечеството да се затрие от тия страшни психо – бомби, при условие че тръгнем в тази негативна смъртна писта на правия кодиран текст на ясновиденията! 
 
Затова ние вадиме взривателите и смъртоносните заряди на тия страшни бомби и не само ги обезвреждаме, но ги и трансформираме в живототворяща положителна енергетика ! 

ИДВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА=ИДВАТ Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Диана  

ИМАМЕ СТРАХ от=от МаМа и Иса от Трахия=от Мария Магдалена и Иса от Трахия 

ИМАМЕ СТРАХ от ИДВАЩИЯ ДЕН=от ДЕНЯ на Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)    

УЖАСНО БЪДЕЩЕ с=БЪДЕЩЕ с Исуж 

УЖАСНО БЪДЕЩЕ с=с Сина на Богиня Диана и Ежуш
предвижда се прекрасно бъдеще с Божият Син, Спасителят на Българите и на света!

ОБОЗРИМ ПЕРИОД на=ПЕРИОД на Бог Иза и Мария 
 
ИДВАТ СТРАХОТНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ=ИДВАТ СТРАХОТНИ Исуз и Матара 

ИДВА СТРАХОТНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=ИДВА Сина на Исуз от Трахия и Матара Диана  
 
ИДВАТ МОЩНИ ЦУНАМИ=ИДВАТ МОШТНИ ЦУНАМИ=ИДВАТ Мат Диана и Ишуц 
 

ЩЕ ИМА УДАРИ ОТ НЕБЕТО=ОТ Ешуа и Богиня Матара Диана   

В Англия ще има УНИЩОЖЕНИЕ НА ЛОНДОН=В Англия ще има УНИШТОЖЕНИЕ НА ЛОНДОН=
В Англия ще има Дуло от Диана и Ежуш  
 
Ето и кои са главните персонажи и герои на политическите кризи по целия свят, които са предизвиквани от тях самите:  

ПОЛИТИЧЕСКИ КРИЗИ от=ПОЛИТИТШЕСКИ КРИЗИ от=
от Кан (Жреци) и Заре от Дуло на Бокиня Диана и Исуш – 
изродените династи и владетели от Българския жреческо – царски феноменен род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, които са управленческият преобладаващо реакционен политически елит на всички народи и държави по света  
 
Ще обезвредим, неутрализираме и трансформираме в могъщо въоръжение за нашия арсенал и всички войни из света, които палят изродените управници на народите от Божия род Дуло ! 

ВОЙНИ ИЗ СВЕТА от=от Бог Исуз и Богиня Диана – 
изродените управници на народите от Божия род Дуло палят всички войни и конфликни в света, обаче всички тия събития са по Божия проект на драматизацията Българите и човешката цивилизация, в която всички ние сме Техни абсолютни марионетки и кукли на конци с илюзорна степен на свобода, участници с разпределени от Тях положителни и отрицателни роли за този реалити транс – епохален спектакъл, чиито заключителни финални акорди вече играем!  
image 
 

Ето какво вещаят и положителните пророчества :
... в Русия живеят благородни люде с огромен потенциал, в Русия ще има високо благосъстояние, в Русия ще започне възраждане на единна държава...  
 
В РУСИЯ ЖИВЕЯТ БЛАГОРОДНИ ЛЮДЕ=В РУСИЯ ЖИВЕЯТ Болгари от Дуло на Диана – 
руският духовен интелектуален прогресивен елит и управленческата им реакционна върхушка и аристокрация са от крипто – Б/българи от Божия жречески род Дуло 

ЩЕ ИМА ВИСОКО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ=ЩЕ ИМА БЛАГОСЪСТОЯНИЕ от Бок Иса 

ЩЕ ИМА БЛАГОСЪСТОЯНИЕ=ЩЕ ИМА Балги (Българи) от Диана и Исус  

В РУСИЯ ЩЕ ИМА ВИСОКО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ=
В РУСИЯ ЩЕ ИМА Сина на Бокиня Диана и Исус
Русия ще се управлява като и целият свят от Божият Син, Спасителят на Българите и на света 

ВЪЗРАЖДАНЕ НА ЕДИННА ДЪРЖАВА=ДЪРЖАВА на Братя от Диана и Ежуз 

Всички тия шифровани прорицания за Русия вещаят, че и Русия, както и всички други народи и държави по света, ще премине под юрисдикциятата на възстановената Свещена Българска империя, която е проектираното от Боговете ни Демиурзи Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, управлявано от Българите от Всемирното Бяло Братство, които сме праведните и святи генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Кратка справка за най – прочутата американска ясновидка, екстрасенс и астроложка Джин Диксон с рожденно име Lydia Emma Pinckert  (1904 – 1997), от която се виждат нейните Български феноменни жречески корени и генеалогия, както и Българската сакрална топонимия на свързаните с нея места в САЩ:

ДЖИН=Диана и Ежуа 

ДИКСОН=КОН Д ИС=Кан (Жрица) на Диана и Иса 

Lydia Emma Pinckert=Кан (Жрица) от Дуло на Богиня Мат Мария  
 
ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Иса 
 
ЕКСТРАСЕНС=Син на Кристос=Син на Исус от Тракия

ЕКСТРАСЕНС=Кан (Жрец) и Сар (Цар) на Диана и Исус 
 

АСТРОЛОЖКА=Кан (Жрица) и Жар (Царица) от Дуло на Иса 

Тя е родена в семейство на немски емигранти в град Медфорд в щата Висконсин, а детството си е прекарала в Миссури, после живее в Калифорниия, починала във Вашингтон.

МЕДФОРД=Ф МЕДОР Д=Богиня Мадара Диана  

ВИСКОНСИН=Бок Исус 

ВИСКОНСИН=Кан (Жреци) на Бог Исус   

МИССУРИ=ИСУС МРИ=Исус и Мария  
 
КАЛИФОРНИЯ=ФОЛКАРИЯ=Болкария 

ВАШИНГТОН=Богиня Диана и Ешуа 

Джин Диксон става прочута с пресказанията си за убийството на братята Кенеди.

КЕНЕДИ=КЕН ДИЕН=Кан (Жреци) на Диана
съхранен Български жертвен жречески клан от Дуло, подложен на обстрел от изродените им родственици 


Шифрованото прорицание на италианската ясновидка Мавис, че Москва ще е новата столица и център на света, в превод гласи: 

МОСКВА ще е център на света=Иса и Богиня Майка ще са центъра на света  –
Българските Богове ще са в центъра на всички предстоящи събития в света и Те ще управляват всички събития и процеси. 

А кои са географските координати на истинската столица на света и коя е тя, указва този документ:

НОВАТА СТОЛИЦА е=е ТАВИЛАН  Т  САС=Дабилин на Диана и Исус
новата столица на света е Свещената стара и перманентна столица на света в Божието измерение и в центъра на Време – пространствения континиум – първосвещения Божи град Олимп, който е Импол/Иампол/Ямбол, чието древно име е и Дъбилин.

 
Големият руски астролог Павел Глоба ща го споменем само за да посочим, че той е Български феномен от генеалогията на златната първосвещена линия на Дуло от Павел, който е синът на Исус и Мария Магдалена и родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е ... – вижте още кой е Павел в блога ни с парола на търсачката на Гугъл  "безистена и Павел".

ПАВЕЛ ГЛОБА=ПАВЕЛ БОЛГА – ПАВЕЛ Българина 

Хаосът в предвижданията на известните ясновидци за света за 2018 година е тотален и разнопосочен – от прогнози за мирни времена до другия полюс за серия земетресения, мощни наводнения, нови инфекции, ще падат метеорити на земята , в САЩ ще кацнат и приземят извънземни,ще има вулкани и пожари... и все такива страхотии, които ние сме длъжни с вашето лично съпричастие и помощ на вече просветени, да трансформираме и обезвредим със следващите молитвени мантри към Боговете ни : 

ВСЕ СТРАХОТИИ=Богиня Диана и Исус от Трахия

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ=Исуз и Матара

МОЩНИНАВОДНЕНИЯ=МОШТНИ НАВОДНЕНИЯ=Ешуа и Богиня Мат Диана  
  

НОВИ ИНФЕКЦИИ=НОВИ ИНФЕКТСИИ=Бок Иса и Богиня Диана   
 
ще падат МЕТЕОРИТИ=ще пада (идва) Матара Диана 
 
ще има ВУЛКАНИ И ПОЖАРИ=ще има Бог Ежуа Булкарина 

И за пореден път разсекретяваме кои са Извънземните, които летят постоянно около нас и които кацат на Земята:

ЩЕ КАЦНАТ=Кан (Жреци) на Диана и Исуш

ПРИЗЕМЯВАТ СЕ=Бог Исуз и Богиня Матара  
 

ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз 
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретем и формулата на универсалната панацея, която дава Света Ванга не само за рака, а за и всички други човешки болести:  

ПАНАЦЕЯ=ПАНАТСЕЯ=П ТЯНА ЕСА=Богиня Диана и Иса 

В случая с пророчеството на Ванга за Слънцето от този филм, тя не говори за слънчева енергия и слънчеви батерии, а казва че цялото човечество ще се зарежда – сиреч диша, храни и живее, само чрез познанието за Господ Бог Отец Исус Демиургъг, стриктното спазване на Божиите закони на Любовта, Братството и Мира и живот с висшите феноменни Божествени технологии и практики, Когото Българските посветени са херметизирали и символизирали от дълбока древност в най – големия макрокосмически езически символ – Слънцето, както и в сакралната етимология на наименованието му на Български:

СЛЪНЦЕ=Исус Ел (Змей) – 
най – древният календарен животински рептилски змейски символ на Богът Демиург, преминал в хералдическа конфиденциална символика на Божия потомствен род Дуло с 12 синонима на Змей 
 
image

Ето и точният превод на сборната алегория от възловите моменти на пророчествата на Света Ванга, посочени в клипа:

ДРАКОН ТРИ ВЕЛИКАНА ЧЕРВЕНА ВАЛУТА ЖИВОТНИ=
Балкари Братя от Дуло на Богиня Диана и Бог Ежуш Дракона

разсекретеното пророчество казва, че от тази година настъпва времето на възвръщане на световните управленчески позиции на всички народи в целия свят на праведните и святи Българи от Бялото Всемирно Братство от рептилския род Дуло на Българските Богове Демиурзи, Чиито последни новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия, са Исус и Мария Магдалена 

Това вещае пророчеството, а каквото казват пророчествата, то е казано от Боговете ни и затова задължително се случва!

Ето пак от Кои са "точные предсказания", както ги дефинират във филма:

ТОЧНЫЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ от=ПРЕДСКАЗАНИЯ от Диана и Ешуа

И точния генезис и статут на Нострадамус :

НОСТРАДАМУС от=от Исус и Матара Диана – 
прекият продължител на златната линия на Българския Божествен род Дуло, съхранен по време на турското робство в екстремално политическо изгнание сред европейските народи, и от която линия е родословието на Паисий, който е пра... прадядо на Васил Левски, който е баща на Петър Дънов и неговите пет сина, от които е и Спасителят на Българите и на човечеството.
Петър Дънов е баща и на Преродобна Стойна и на Ванга.

НОСТРАДАМУС=Друид от Исус и Ма (Майка) 

– справка в блога ни с парола "безистена и Нострадамус", "безистена и рода на Левски" , "безистена и Дънов", "безистена и Ванга"  
 

Накрая да разсекретим и документа от Нострадамус, с който той указва категорично, че 500 години след него (сега), ще се разкрие изненадващо и изведнъж скритата световна епохална тайна за космогонията на световете и за Българските Богове и ще се възцари дългоочакваният мир на Земята!


ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ МИР НА ЗЕМЯТА=
Кан (Жрец) от Дуло от Гена на Изуш и Богиня Диана Мат Мария  –
дългоочакваният обещан ни от Отец ни Исус Спасител на Българите и на света, Божият син, отгледан и селектиран в продължение на 2000 години при екстремални реалити условия в генеалогията на 100 поколения от негови предци от златната линия на рода Дуло, съхранили чистотата и светоста си, един от които е и Нострадамус и неговият син Вилям Шекспир
 
–– справка с парола на търсачката "безистена и Вилям Шекспир" 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– екип на bezistena и Свети Нострадамус и Света Ванга 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 








Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
08.11.2017 01:52
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676582
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!